onze missie

Wij geloven dat aandacht de ultieme luxe is en dat die niet duur hoeft te zijn. Hoe doen we dat? Door onze gasten keer op keer te verrassen met creatieve en ogenschijnlijk simpele belevingen. Onze trotse medewerkers zijn attent, gastvrij en ondernemend. Samen maken wij bij La Bergère Group van iedere dag een bijzondere dag. ‘That awesome feeling when someone is making an effort to make you smile’.

Wat we doen: wij ontwikkelen hospitality concepten en maken die waar. Iedereen kan bij en met ons werken als die onze principes omarmt. Wij leiden mensen op en geven ze de kans om zich te blijven ontwikkelen in onze onderneming. We werken in onze concepten samen met lokale specialisten om de verbindingen te versterken. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn.

Over drie jaar willen we onze goede naam en reputatie verder uitgebouwd hebben. Betaalbare, goed verzorgde en bijzondere hotelconcepten hier in Maastricht en in Amsterdam. En als we elders kansen zien, zullen we die ondernemend benaderen. We willen dat de hotels operationeel meer en meer worden ‘gerund' door onze medewerkers. We willen altijd een stap extra zetten om onze gasten een geweldige totaalbeleving te bieden. We willen dat we gemiddeld met alles wat we doen een 8,5 scoren bij onze gasten. Met ons Qbic Hotel WTC Amsterdam concept willen we iets anders leren: hoe een innovatief en vernieuwend hotelconcept ‘op afstand’ te managen.

Dat is belangrijk omdat we verder willen bouwen aan een gezond bedrijf. De markt verandert en we zien dat onze concepten worden gekopieerd. Daarom willen we creatief en innovatief blijven, vernieuwen en ondernemen. Dat vinden we leuk en daar zijn we goed in. We willen vooral ook de dingen blijven doen die ons energie geven en waar we een passie voor hebben.

We zijn trots op waar we nu staan en wat we met elkaar hebben bereikt. We zijn trots op onze medewerkers.

Onze principes (waarden) zijn eigenlijk heel eenvoudig:
(1) We houden ervan om mensen te verrassen.
(2) We helpen elkaar om het beste uit jezelf te halen.
(3) We geloven in creatieve eenvoud om op een betaalbare en onorthodoxe manier gastvrij te zijn.
(4) We zijn eerlijk in wat we doen en laten.
(5) De sleutel tot een succesvolle onderneming ligt bij onze mensen. Iedereen kan het verschil maken als 'ie wil.

Onze normen zijn concrete gedragsafspraken die we met elkaar gaan maken. Die normen zijn gebaseerd op onze waarden/principes.