• directie

directie

Met drie man sterk voegen we unieke kwaliteiten samen. Een unieke directeur die het lef heeft om vrijheid te geven om te bouwen aan unieke projecten op bijzondere locaties met unieke partners, klanten en gasten. Geflankeerd door een gepassioneerd managementteam dat aansturing geeft aan de operatie. Maastricht is de basis voor LBG, vanuit het kantoor aan de St. Maartenslaan worden de hotels in Maastricht en Qbic Hotel Amsterdam aangestuurd en nieuwe projecten geïnitieerd.

Rino Soeters, Managing director

Netwerker pur sang, verbinder. Weet zijn omgeving te inspireren en z’n collega’s te motiveren om het maximale uit zichzelf te halen. Kiest nooit voor de makkelijkste weg. Maatschappelijke betrokkenheid is zijn 2e natuur. Commercieel tot in de punten van zijn tenen. Hij heeft een neus voor het maken van “de deal”Josine Vendrik, Hotel director

Zet medewerkers maximaal in hun kracht. Stuurt ruim 100 medewerkers aan met passie en beleving. Niks ontgaat haar. Schuwt de discussie niet en stelt iedereen 100 keer de vraag: “waarom doen we dat zo”. Kritisch, helder en eerlijk. What you see is what you get.

Olaf Bertholet, E-commerce director

Werd in 2003 de eerste CRM manager van Nederland; een “hotel beursanalist”. Pragmatisch, betrokkenen en met oog voor detail. Olaf heeft zijn passie voor e-commerce gekoppeld aan moderne techniek en devices tot zijn beroep gemaakt. Met zijn gevoel voor stijl en design is hij de verbinder tussen designpartners en de concepten van LBG. Onmisbaar binnen de hotellerie van de toekomst.